0
Malzemeler:

4-5 adet pırasa
2 kaşık un
10-15 adet kestane
5-6 bardak tavuk suyu
2 kaşık tereyağı
Yarım limon suyu
Tuz

Yapılışı:

Kestaneler haşlanır ve kabukları soyulur. Pırasalar küçük küçük doğranır. Tereyağı eritilir ve un hafifçe kavrulduktan sonra kestaneler ve pırasalar tavuk suyu ile beraber tencereye eklenir. 15-20 dakika kadar kaynatıldıktan sonra robottan geçirilerek pütürsüz hale

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top