0
MALZEMELER:

1 adet kabak
1 adet havuç
10 adet mantar
2 kaşık süzme yoğurt
1 kaşık mayonez
2 diş sarımsak
4-5 adet kornişon turşu
4-5 dal maydanoz
4-5 adet dürümlük lavaş
3 çorba kaşığı zeytinyağı
Tuz, yeni çekilmiş tane karabiber

YAPILIŞI:

Havuç ve kabaklar uzun şeritler halinde, mantarlar ince kıyım doğranarak zeytinyağında sotelenir. Sebzeler yumuşayınca ocaktan indirilir. Sarımsaklar ezilir

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top