Malzemeler:
2 adet kabak
10-12 dilim bayat ekmek
2 bardak süt
3 adet yumurta
200 gr taze kaşar rendesi
Yarım demet dereotu
1 çay bardağı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Yapılışı:
Bayat ekmekleri değerlendirmek amacı ile yapacağımız bu fırın yemeğini ister misafirlerimize ister ailemize kolaylıkla sunabiliriz. Öncelikle yumurtalar süt ve yağ ile çırpılır. Tuz, karabiber ve ince kıyılmış dereotu
Benzer Yazılar
Sadrazam Kayığı
Malzemeler: 5 kabak 2 domates 1 büyük kuru soğan 200 gr. kıyma 1 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı[...]
Jan 15, 2013Sadrazam Kayığı
Malzemeler: 5 kabak 2 domates 1 büyük kuru soğan 200 gr. kıyma 1 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı[...]
Jan 15, 2013Kabak pane
Malzemeler:5-6 adet kabak2 adet yumurta1 kaşık un2-3 kaşık nişasta1 kaşık yoğurtTuz, karabiber1 kâs[...]
Mar 31, 2011Kabak pane
Malzemeler:5-6 adet kabak2 adet yumurta1 kaşık un2-3 kaşık nişasta1 kaşık yoğurtTuz, karabiber1 kâs[...]
Mar 31, 2011Kabaklı ekmek suflesi
Malzemeler:2 adet kabak10-12 dilim bayat ekmek2 bardak süt3 adet yumurta200 gr taze kaşar rendesiYar[...]
Mar 24, 2011
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.