Malzemeler:
5-6 adet kabak
2 adet yumurta
1 kaşık un
2-3 kaşık nişasta
1 kaşık yoğurt
Tuz, karabiber
1 kâse galeta unu
1 su bardağı sıvı yağ (kızartmak için)
Yapılışı:
Kabaklar kabukları soyulmadan dilimlenir. Un, yumurtalar, yoğurt, tuz ve karabiber iyice çırpılır. Dilimlenmiş olan kabaklar önce nişastaya ardından yumurtalı karışıma en son olarak da galeta ununa bulanarak kızgın sıvı yağda
Benzer Yazılar
Sadrazam Kayığı
Malzemeler: 5 kabak 2 domates 1 büyük kuru soğan 200 gr. kıyma 1 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı[...]
Jan 15, 2013Sadrazam Kayığı
Malzemeler: 5 kabak 2 domates 1 büyük kuru soğan 200 gr. kıyma 1 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı[...]
Jan 15, 2013Kabak pane
Malzemeler:5-6 adet kabak2 adet yumurta1 kaşık un2-3 kaşık nişasta1 kaşık yoğurtTuz, karabiber1 kâs[...]
Mar 31, 2011Kabaklı ekmek suflesi
Malzemeler:2 adet kabak10-12 dilim bayat ekmek2 bardak süt3 adet yumurta200 gr taze kaşar rendesiYar[...]
Mar 24, 2011Kabaklı ekmek suflesi
Malzemeler:2 adet kabak10-12 dilim bayat ekmek2 bardak süt3 adet yumurta200 gr taze kaşar rendesiYar[...]
Mar 24, 2011
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.