Malzemeler:
3 adet ayva
2 bardak şeker
2 bardak un
3 adet yumurta
1 paket kabartma tozu
1 paket vanilya
1 bardak pudra şekeri
Yarım bardak yoğurt
200 gr tereyağı
Yapılışı:
Ayvalar kabukları soyulduktan sonra doğranır ve 2 bardak şekerle birlikte pişirilir. Ayvaların renkleri kızarınca ocaktan indirilir soğumaya bırakılır. Diğer malzemeler çırpılarak yumuşak bir hamur elde edilir. Hamur ikiye
Benzer Yazılar
Hurmalı Mekik Tatlısı
MALZEMELER500 gram iri boy hurma1 su bardağı süt2 çorba kaşığı tepeleme irmik1 çay kaşığı tepeleme t[...]
Jan 27, 2014Hurmalı Mekik Tatlısı
MALZEMELER500 gram iri boy hurma1 su bardağı süt2 çorba kaşığı tepeleme irmik1 çay kaşığı tepeleme t[...]
Jan 27, 2014Ganaj Kremalı Ekmek Tatlısı
MALZEMELER:Ekmek Kadayıfı için:2 ½ Su Bardağı Buğday UnuSıvı Ayçiçek Yağı (75ml)1 Su Bardağı Toz Şek[...]
Jan 27, 2014Ganaj Kremalı Ekmek Tatlısı
MALZEMELER:Ekmek Kadayıfı için:2 ½ Su Bardağı Buğday UnuSıvı Ayçiçek Yağı (75ml)1 Su Bardağı Toz Şek[...]
Jan 27, 2014Çıtır Çikolata
MALZEMELER:Çikolatalı kahvaltı gevreği 1 su bardağı bitter çikolata Gıda termometresiYAPILIŞI:Bitter[...]
Jan 27, 2014Çıtır Çikolata
MALZEMELER:Çikolatalı kahvaltı gevreği 1 su bardağı bitter çikolata Gıda termometresiYAPILIŞI:Bitter[...]
Jan 27, 2014
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.