Malzemeler:- 4 adet kuzu incik
- 3 adet patates,
- 2 adet havuç,
- 4 adet soğan,
- Tuz, karabiber, limon,
Yapılışı:- Etler yıkanır, fazla yağı alınır, az su ile düdüklü tencerede 20 dakika pişirilir.
- Sonra patatesler ve soğanlar dörde bölünür, havuçlar kazınır iri doğranır etlerin üzerine ilave edilir, üzerini biraz geçecek kadar sıcak su ve tuz eklenir, 15 dakika kadar daha pişirilir.
- Servis yapılırken karabiber ve limon suyu ile birlikte servis yapılır.
Afiyet olsun...
Benzer Yazılar
Ispanaklı Çanak KöfteArtık çok daha fazla birlikte olacağız ve bir türlü yayınlayamadığım tarifleri kısa bir sürede tamam[...]
Dec 19, 2013
Havuçlu Et Yemeği Ne yemek yapsam acaba diye kararsız kaldığımda hep bu nefis ve pratik yemek aklıma gelir&[...]
Jan 29, 2014
Kıymalı Patates YemeğiDışarısı buz gibi...Eminim eve geldiğinizde şöyle dumanı üstünde bir patates yemeği olsa,yanına şöyl[...]
Dec 13, 2013
Satır köfte tarifiMalzemeler500 gr sinirsiz dana eti125 gr kuzu eti1 adet kuru soğan2 adet ince kıyılmış yeşil biber4 [...]
Nov 18, 2013
PATLICAN DOLMASIPatlıcan Dolması Patlıcan en sevdiğim sebzelerdendir. Közlenmiş patlıcanı ne derece sevdi[...]
Nov 01, 2013
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.