Malzemeler:
400 gram tavuk göğüs eti
1 adet soğan
1 adet havuç
2 adet defne yaprağı
2 çorba kaşığı zeytinyağı
3 çorba kaşığı yoğurt
Yapılışı:
Tencereye 1 su bardağı su koyup kaynatın. Tavuk etini kuş başı şeklinde doğrayın. Kaynayan suya katın. Üzerine irice doğranmış soğanı, havucu ve 2 adet defne yaprağını koyup 15 dakika haşlayın. Haşlanan tavuk etini sıcakken yoğurt ve
Benzer Yazılar
Patatesli Mantarlı Tavuk Tarifi
Patatesli Mantarlı Tavuk Tarifi Genel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek Tarifleri Mutfak : Türk M[...]
Feb 05, 2014Çerkez Tavuğu Tarifi
Çerkez Tavuğu Tarifi Genel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek TarifleriEtnik : Çerkez Yemek Tarif[...]
Feb 04, 2014Kordak Tarifi
Kordak Tarifi Genel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek TarifleriEtnik : Diğer Etnik Yemek Tarifle[...]
Feb 03, 2014Tavuklu Kadın Budu Köfte Tarifi
Tavuklu Kadın Budu Köfte TarifiGenel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek TarifleriMutfak : Türk Mutfağı[...]
Feb 02, 2014Tavuk Mantı Kırklareli Tarifi
Tavuk Mantı Kırklareli TarifiGenel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek TarifleriMutfak : İç Anadolu Yem[...]
Feb 01, 2014Şehzade Dürümü Kahramanmaraş Tarifi
Şehzade Dürümü Kahramanmaraş Tarifi Genel BilgilerKategori : Tavuklu Yemek TarifleriMutfak : Do[...]
Jan 31, 2014
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.