Malzemeler:
1 kilo pırasa
2 adet havuç
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet limon
1 çay bardağı pirinç
1 adet kesme seker
1 çay kaşığı tuz
Yapılışı:
Pırasaları verev şekilde doğrayın. Havuçları dilimleyin. Tencereye yağı koyup pırasa ve havuçları 4 dakika kadar kavurun. Üzerine pirinç, şeker ve tuz ilave edip biraz da su koyup ve kısık ateşte 20 dakika pişirin. Soğutup limon suyu ile
Benzer Yazılar
Zeytinyağlı Bakla
MALZEMELER: 1 kilo yeşil bakla 2 kaşık un 2 adet limonun suyu 1 adet kuru soğan 10 adet yeşil s[...]
Dec 06, 2012Zeytinyağlı Bakla
MALZEMELER: 1 kilo yeşil bakla 2 kaşık un 2 adet limonun suyu 1 adet kuru soğan 10 adet yeşil s[...]
Dec 06, 2012Zeytinyağlı kuru patlıcan dolması
Malzemeler ( 4 kişilik): 15 -20 adet kuru patlıcan 2 adet rendelenmiş soğan 1 su bardağı pirinç 1 de[...]
Dec 03, 2012Zeytinyağlı kuru patlıcan dolması
Malzemeler ( 4 kişilik): 15 -20 adet kuru patlıcan 2 adet rendelenmiş soğan 1 su bardağı pirinç 1 de[...]
Dec 03, 2012Zeytinyağlı kereviz topları
Malzemeler ( 6 kişilik): 5 kereviz 2 soğan 1 çay bardağı zeytinyağı 2 adet kesme şeker 2 patates 1 h[...]
Nov 26, 2012Zeytinyağlı kereviz topları
Malzemeler ( 6 kişilik): 5 kereviz 2 soğan 1 çay bardağı zeytinyağı 2 adet kesme şeker 2 patates 1 h[...]
Nov 26, 2012
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.