0

Malzemeler :

  • 4 kabak
  • 4 patates
  • 3 havuç
  • 1 diş sarımsak
  • 1 tutam dere otu
  • 3 çorba k. yoğurt
  • bıldırcın yumurtası
  • tuz
  • sıvıyağ

Hazırlanışı :
Bıldırcın yumurtalarını haşlayın.Haşlandıktan sonra kabuklarını soyun.2 adet kabağı jülyen kesin.Tavada jülyen doğranmış olan 2 adet kabağı soteleyin.4 adet patatesi haşlayın ve rendeleyin.3 adet havucu rendeleyin.Başka bir tavada rendelenmiş havucu 2 adet rendelenmiş kabağı soteleyin.Haşlanmış patateslere civciv şekli verin.Rende havucun ve kabağın içine sarımsak ve yoğurdu ilave edip karıştırın.

Servis tabağına rendelenmiş sotelenmiş kabağı ve havucu servis tabağına yayın.Kenarlarına jülyen kesilmiş sotelenmiş kabağı ilave edin.Üzerine dereotunu ekleyin.Dereotunun üzerine civciv şekli verilmiş patatesleri yerleştirip servis edin.Kenarlarına bıldırcın yumurtalarını yerleştirin.

Yorum Gönder

 
Top