0
Malzemeler:

1 kilo pırasa
2 adet havuç
1 çay bardağı zeytinyağı
1 adet limon
1 çay bardağı pirinç
1 adet kesme seker
1 çay kaşığı tuz

Yapılışı:

Pırasaları verev şekilde doğrayın. Havuçları dilimleyin. Tencereye yağı koyup pırasa ve havuçları 4 dakika kadar kavurun. Üzerine pirinç, şeker ve tuz ilave edip biraz da su koyup ve kısık ateşte 20 dakika pişirin. Soğutup limon suyu ile

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top