Malzemeler :
5 adet küçük boy patates
1 kg kemiksiz kuşbaşı kuzu eti
5 diş sarımsak
1'er tatlı kaşığı mercanköşk ve kekik
Bir buçuk çay bardağı zeytinyağı
2 adet limonun suyu
1 tatlı kaşığı ketçap
1 tatlı kaşığı hardal
Tuz, karabiber
Yapılışı:
Eti yıkayıp süzün. Kıyılmış sarımsak, mercanköşk, kekik, zeytinyağı, limon suyu, hardal, ketçap, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın.
Benzer Yazılar
ERİKLİ MANTARLI TAVUK SOTE
Hayırlı günler diliyorum ,selamlar gönderiyorum ...Nefis bir tavuk yemeği yaptım. Eriğin verd[...]
May 23, 2013PRATİK MAKLUBE
Evet dostlarım adını pratik maklube koydum ....Tavuk etini haşlamıştım ki farklı [...]
Apr 02, 2013Mayonezli lahana salatası eşliğinde kuzu şiş
Malzemeler: 180 gram kuzu eti but 1 adet soğan 1 adet biber yeşil 1 yaprak beyaz lahana 1 adet havu[...]
Feb 13, 2013Mayonezli lahana salatası eşliğinde kuzu şiş
Malzemeler: 180 gram kuzu eti but 1 adet soğan 1 adet biber yeşil 1 yaprak beyaz lahana 1 adet havu[...]
Feb 13, 2013Erişteli haşlama et
Malzemeler: (8 kişilik) 500 gram kemikli parça et1 soğan1 havuç1 kabuk tarçın1 demet maydanoz sapı3 [...]
Feb 13, 2013Erişteli haşlama et
Malzemeler: (8 kişilik) 500 gram kemikli parça et1 soğan1 havuç1 kabuk tarçın1 demet maydanoz sapı3 [...]
Feb 13, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.