12 kişilik
Malzemeler:
600 gram kıyma
1 çay bardağı pirinç
2 çay bardağı su
2 adet orta boy soğan
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 adet yumurta
1 çay bardağı dövülmüş antepfıstığı
Tuz, karabiber
Bulamak için:
5 çorba kaşığı galeta unu veya un
2 adet yumurta
Kızartmak için:
Sıvıyağ
Yapılışı:
Pirinici suyunu çekene kadar pişirin ve soğuması için bir kenara alın. Bir tavada ince kıyılmış soğan
Benzer Yazılar
Yalvaç Keşkeği
MALZEMELER1 kg tuzlu kuru et ya da 1 kg kemikli kuzu eti, yeteri kadar su1 su bardağı haşlanmış nohu[...]
Jan 27, 2014Yalvaç Keşkeği
MALZEMELER1 kg tuzlu kuru et ya da 1 kg kemikli kuzu eti, yeteri kadar su1 su bardağı haşlanmış nohu[...]
Jan 27, 2014Çayeli usulü kurufasulye
MALZEMELER:500 gram şeker kurufasulye150-200 gram dana kuşbaşı150 gram tereyağı2 adet orta boy soğan[...]
Jan 11, 2013Çayeli usulü kurufasulye
MALZEMELER:500 gram şeker kurufasulye150-200 gram dana kuşbaşı150 gram tereyağı2 adet orta boy soğan[...]
Jan 11, 2013Ankara Tiridi
Malzemeler :1 adet gözleme2 adet tavuk göğsü2 su bardağı su1 adet domatesBir demet maydanoz1 tatlı k[...]
Jan 11, 2013Ankara Tiridi
Malzemeler :1 adet gözleme2 adet tavuk göğsü2 su bardağı su1 adet domatesBir demet maydanoz1 tatlı k[...]
Jan 11, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.