0
Malzemeler :

1 su bardağı pirinç
2 çorba kaşığı tereyağı
2 su bardağı su
Yarım limon suyu
350 gram dana kuşbaşı et
1 adet soğan
1 çorba kaşığı salça
1 çorba kaşığı tereyağı
Tuz, karabiber, kimyon, tarçın

Yapılışı:

Öncelikle etleri yıkayıp bir tencerede suyunu bırakıp çekinceye kadar pişirin. Üzerine 1 çorba kaşığı tereyağını salçayı ve baharatı koyup 1 ,5 su bardağı sıcak su

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top