Malzemeler :
1 adet orta boy karnabahar
3 çorba kaşığı tereyağı
ya da margarin
2 adet orta boy soğan
250 gram kıyma
2 çorba kaşığı silme
domates salçası
2 su bardağı su ya da et suyu
Tuz
Yapılışı:
Karnabaharları çiçeklerini ayırıp tuzlu suda 10 dakika haşlayın. Süzüp soğuk sudan geçirin. Daha sonra çiçek kısımları yukarı gelecek şekilde yayvan bir tencereye dizip kenara alın. Diğer
Benzer Yazılar
Yalvaç keşkeği tarifi
MALZEMELER1 kg tuzlu kuru et ya da 1 kg kemikli kuzu eti, yeteri kadar su1 su bardağı haşlanmış nohu[...]
Jan 10, 2014KIYMALI KAPUSKA TARİFİ ( 4 kişilik)
Malzemeler;1 adet küçük boy beyaz lahananın yarısı,200 gr kıyma,2 adet kuru soğan,1 adet kırmızı bib[...]
Dec 23, 2013Ispanaklı Çanak Köfte
Artık çok daha fazla birlikte olacağız ve bir türlü yayınlayamadığım tarifleri kısa bir sürede tamam[...]
Dec 19, 2013Koltuk meyhanesi yahnisi tarifi
Koltuk Meyhanesi Yahnisi (Demlenmeye başlamadan önceki altlık)2 çorba kaşığı zeytinyağı2 diş dövülmü[...]
Dec 18, 2013Pilavlı karnıyarık tarifi
Malzemeler:300 gr dana kıyma10 adet patlıcan2 su bardağı pirinç3 adet soğan1 adet domates1 demet may[...]
Dec 17, 2013Pastırmalı ıspanak tarifi
Malzemeler:1 kg Ispanak1 Çay bardağı pirinç3 adet soğan 250 gr pastırma50 gr tereyağı4 çorba ka[...]
Nov 07, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.