Malzemeler:
500 gr kuşbaşı kuzu eti
2 adet soğan
2 adet havuç
1 adet kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı toz tarçın
1 çay kaşığı toz şeker
1 çay kaşığı tuz
2 çorba kaşığı tereyağı
Birkaç dal taze kekik
1 adet patates
1 çorba kaşığı un
2 çorba kaşığı yer fıstığı
Yapılışı:
Etleri yıkayıp süzdükten sonra kızgın tencereye aktarın. Suyunu salıp çekene dek pişirin. Üzerine kıyılmış
Benzer Yazılar
ERİKLİ MANTARLI TAVUK SOTE
Hayırlı günler diliyorum ,selamlar gönderiyorum ...Nefis bir tavuk yemeği yaptım. Eriğin verd[...]
May 23, 2013PRATİK MAKLUBE
Evet dostlarım adını pratik maklube koydum ....Tavuk etini haşlamıştım ki farklı [...]
Apr 02, 2013Mayonezli lahana salatası eşliğinde kuzu şiş
Malzemeler: 180 gram kuzu eti but 1 adet soğan 1 adet biber yeşil 1 yaprak beyaz lahana 1 adet havu[...]
Feb 13, 2013Mayonezli lahana salatası eşliğinde kuzu şiş
Malzemeler: 180 gram kuzu eti but 1 adet soğan 1 adet biber yeşil 1 yaprak beyaz lahana 1 adet havu[...]
Feb 13, 2013Erişteli haşlama et
Malzemeler: (8 kişilik) 500 gram kemikli parça et1 soğan1 havuç1 kabuk tarçın1 demet maydanoz sapı3 [...]
Feb 13, 2013Erişteli haşlama et
Malzemeler: (8 kişilik) 500 gram kemikli parça et1 soğan1 havuç1 kabuk tarçın1 demet maydanoz sapı3 [...]
Feb 13, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.