Malzemeler (6 kişilik)
200 gramkuşbaşı kuzu
1 çay bardağı arpa şehriye
6 su bardağı + 1 çay bardağı su
1 adet büyük boy havuç
1 tatlı kaşığı salça
1 tatlı kaşığı baharat karışımı
1 adet soğan
Tuz, karabiber
Üzerine:
Maydanoz
Yapılışı:
Eti 1 çay bardağı sıcak suyla birlikte kısık ateşte yumuşayana kadar pişirin.Ayrı bir tencereye 1 su bardağı su koyun.Küp doğranmış havucu hafif yumuşayana
Benzer Yazılar
Etli Yoğurt Çorbası
MALZEMELER250 gram kuzu etiYeteri kadar su5-6 çorba kaşığı yoğurt3 çorba kaşığı un2 çorba kaşığı ter[...]
Jan 27, 2014Etli Yoğurt Çorbası
MALZEMELER250 gram kuzu etiYeteri kadar su5-6 çorba kaşığı yoğurt3 çorba kaşığı un2 çorba kaşığı ter[...]
Jan 27, 2014Şehriyeli Pilav Tarifi
Şehriyeli Pilav Tarifi Genel BilgilerKategori : Pilav TarifleriMutfak : Türk MutfağıPişirme Yön[...]
Oct 24, 2013Pilav Üstü Çöp Şiş Tarifi
Pilav Üstü Çöp Şiş Tarifi Genel BilgilerKategori : Pilav TarifleriMutfak : Türk MutfağıUsta : E[...]
Sep 07, 2013İkbal Gürpınar İç Pilavı Tarifi
İkbal Gürpınar İç Pilavı TarifiGenel BilgilerKategori : Pilav TarifleriMutfak : Türk MutfağıUsta : İ[...]
Sep 07, 2013İkbal Gürpınar Bulgur Pilavı Tarifi
İkbal Gürpınar Bulgur Pilavı TarifiGenel BilgilerKategori : Pilav TarifleriMutfak : Türk MutfağıUsta[...]
Sep 06, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.