Malzemeler :
2 adet levrek
3 adet patates
1 adet limon
5 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı çiğ krema
Tuz, karabiber
Yapılışı:
Balıkların derilerini alıp fileto şekline getirin. Patatesleri soyup dilimleyin. Fırın kabının içine balıkları yerleştirin, üzerine dilimlenmiş patatesleri dizin. Çiğ krema, zeytinyağı ve limon suyunu bir kabın içinde çırpın ve balıkların üzerine
Benzer Yazılar
Deniz Lokumu
Malzemeler1 adet kefal1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri2 adet yumurta200 gram galeta unu2 diş s[...]
Jan 27, 2014Deniz Lokumu
Malzemeler1 adet kefal1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri2 adet yumurta200 gram galeta unu2 diş s[...]
Jan 27, 2014Balık Erişte
Malzemeler400 gram kırlangıç fileto1 çorba kaşığı sıvıyağ100 gram tereyağı1'er adet soğan ve domates[...]
Jan 27, 2014Balık Erişte
Malzemeler400 gram kırlangıç fileto1 çorba kaşığı sıvıyağ100 gram tereyağı1'er adet soğan ve domates[...]
Jan 27, 2014Nur Saylan Hamsi Tava Tarifi
Nur Saylan Hamsi Tava TarifiGenel BilgilerKategori : Balık TarifleriMutfak : Karadeniz YemekleriPişi[...]
Jul 02, 2013Ardanın Mutfağı Kalamar Dolma Tarifi
Ardanın Mutfağı Kalamar Dolma Tarifi Genel BilgilerKategori : Balık TarifleriMutfak : Türk Mutf[...]
Jul 01, 2013
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.