0

Köstebek Pasta Tarifi

Genel BilgilerKategori : Pasta Tarifleri
Pişirme Yöntemi : Fırın Tarifleri
Hazırlanma : 45 dk
Malzemeler- 1 Paket Kabartma Tozu 
- 2 Yemek kaşığı Kakao 
- 75 Gr Margarin 
- 1 Su bardağı Toz Şeker 
- 1 Paket Vanilya 
- 3 Adet Yumurta 
- Kararında Unİçi İçin- 2 Yemek kaşığı Damla Çikolata 
- 1 Paket Krem Şanti 
- 3 Adet Muz 
- 1 Su bardağı Süt 
HazırlanışıŞeker ve yumurtayı bir kaba ilave edin çırpın. Ardından margarini (oda sıcaklığında), kabartma tozu, vanilya, kakao ve aldığı kadar un ilave edip koyu kıvamda kek hamuru elde edin. 170 derecelik ısıtılmış fırında pişirin. Pişen keki soğumaya bırakın ılıdığında kenarlarında 2 cm bırakıp ortasını kaşık yardımıyla oyun.( keki parçalamadan düz bir şekilde) Oyduğunuz kısma dilimlenmiş muzları yerleştirin, krem şantiyi sütle çırpın içine damla çikolata dilerseniz çikolata parçaları ekleyip muzların üstüne ilave edin. Kaşıkla çıkardığınız kek parçasını ufalayın ve krem şan tinin üzerine tamamen kapatacak şekilde yayın(krem şantiye yapışması için hafif bastırın). En az 2-3 saat buzdolabında bekletin sonra servis yapın.

Yorum Gönder

 
Top