MALZEMELER:
3.Adet alabalık
1.Su bardağı kaşar rendesi
Tuz,karabiber, kırmızı biber,(isteğe bağlı olarak kekik)
1/2 Çay bardağı sıvı yağ
1.Limon
YAPILIŞI:
Önce balıklarımızı temizleyip ikiye ayıralım.Daha sonra bir kap içerisinde balıklarımızın tuzunu, yarım limonu, baharatlarımızı ve yağın yarısını koyup iyice harmanlayalım.Tepsimizi yağlayıp balıkların derisi tepsiye gelecek şekilde dizelim üzerine kaşar rendesini döküp aralarına limon dilimleri koyup. 200 derece önceden ısıtılmış fırında kızartalım.afiyet olsun........
Benzer Yazılar
KAĞITTA SOMON
Taa buralardan,mutfağımdan, tüm misafirlerime selam ve sevgiler gönderiyorum . Güzel bir haftasonu &[...]
Mar 15, 2013BALIK ÇORBASI
Balık ÇorbasıBizim evde balık çorbasının ayrı bir yeri vardır.Üzerine bol limonu sıkıp ya[...]
Jan 02, 2013HAMSİLİ PİLAV
Merhabalar... Bu nefiiiss hamsili pilavı arkadaşım Seda yapmıştı ellerine sağlık arkada[...]
Dec 02, 2012İSTAVRİT TAVA
En sevdiğim balık türlerinden birisidir istavrit ...bunlarda enfesti doğrusu... çı[...]
Nov 26, 2012Hamsi Pilav
Hamsi PilavMalzemeler:1,5 kg. hamsi1 su brd. pirinç2 havuç2 kuru soğan1 demet maydanozTuz, karabiber[...]
Nov 24, 2012Patatesli hamsi buğulama
Patatesli hamsi buğulama Malzemeler; 1000 gr. hamsi5 adet patates4 adet orta boy soğan2 adet limon1/[...]
Nov 01, 2012
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.