MALZEMELER:- 400 gr tavuk göğüs eti,
- 300 gr mantar,
- 1 kutu krema,
- Tuz, karabiber, köri,
YAPILIŞI:- Tavuk eti ve mantarlar yıkanır, kuş başı doğranır.( mantarlar kararmaması için limonlu suda bekletilir.)
- Yayvan tencereye alınarak birlikte pişmeye bırakılır. Fazla suyu kapağı açık pişirilerek uçurulur.
- Tavuk ve mantarlar piştikten sonra, tuz, karabiber, köri ve krema ilave edilir 4-5dakika daha pişirilir (Kremamız sulu kalsın.) ocaktan alınır. Sıcak olarak servis yapılır.
Afiyet olsun...
Benzer Yazılar
evde kumpir yapılışıMalzemeler:8-10 adet küçük haşlanmış patates,2 yemek kaşığı tere yağı,1 su bardağı rendelenmiş kaşar[...]
Oct 15, 2012
İstanbul LokumuMalzemeler:1 litre süt,1 su bardağı şeker, 1 su bardağı un,2 yumurta sarısı,1 paket kakao,Hindistan [...]
Nov 27, 2011
Sıcak ÇikolataMalzemeler:1 lt süt,1 çay kaşığı tarçın,150 gr bitter çikolata,200 gr krema, Üzerine serpmek üzere, [...]
Apr 29, 2011
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.