0

PALAMUT KIZARTMASI
MALZEMELER.
  • 1 adet iri palamut,
  • 1 çay bardağı un
  • Tuz,
  • Kızartmak için ayçiçek yağı,
YAPILIŞI:
  1. Balığı istediğiniz şekilde balıkçıya temizletip kestirebilirsiniz. (Halka halka dilim veya ortadan yatay )
  2. Balığın tavaya yapışmaması için tava önceden kızdırılır sonra yağ konulur, (Tavaya fazla yağ koymayın, )  yağ kızdığında tuzlanıp unlanmış balıklar tavaya alınarak  iki tarafı pembe kızartılır.
  3. Salata ile servis yapılır.
Afiyet olsun...

Yorum Gönder

Yoruma Smiley Ekle
:) :)) ;(( :-) =)) ;( ;-( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ $-) (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.

 
Top