MALZEMELER:
2 Adet orta boy kereviz
1 Adet patates
1 Adet havuç
2 yemek kaşığı bezelye
5 kaşık zeytinyağı
1 Adet portakalın suyu
4 Adet kesme şeker
Tuz
su
YAPILIŞI:
Kerevizleri, havucu, patatesi soyup, küp küp doğrayalım.
Zeytinyağında önce patatesleri hafifçe 1-2 dakika soteleyip, havucu ve kerevizi de ilave edip karıştıralım. Bezelyeyi, portakal suyunu, tuzu,şekeri ve sıcak suyu ilave edip pişmeye bırakalım.Piştikten sonra servis tabağına alıp, maydanozla süsleyip veya portakal dilimleri üzerinde soğuk servis yapalım.
Yorum Gönder
Eklemek İstediğiniz Smileye Tıklayın
Smiley Eklerken Kodtan Önce Boşluk Bırakınız.