0

Frambuazlı Çikolatalı Pasta Tarifi

Genel BilgilerKategori : Pasta Tarifleri
Mutfak : Türk Mutfağı
Malzemeler- 1 Çay bardağı Eritilmiş Yağ 
- 1 Su bardağı Frambuaz 
- 1 Paket Kakao 
- 3 Paket Petibör Bisküvi 
- 1 Çay bardağı Su 
- 1 Çay bardağı Süt 
- 1.5 ( 3/2 ) Çay bardağı Toz Şeker 
- 2 Adet Yumurta 
- Kararında Vanilya ÇubuklarıHazırlanışıTereyağı, yumurta ve şekeri iyice çırpın. Süt ve kakaoyu ekleyin. İrice kırdığınız bisküvileri üstüne ekleyip karıştırın. Diğer taraftan frambuazları çatalla ezip yarısını karışıma ekleyin. Kalanını 1 çay bardağı su ile bir taşım kaynatıp soğumaya bırakın. İstediğiniz büyüklükte çukur bir kabı streç filmle kaplayıp bisküvili karışımı üstüne dökün. Buzlukta 3 saat bekletip kalıbı ters çevirerek servis tabağına çıkartın. Vanilya çubukları ve frambuaz sosu ile süsleyip servis yapın.

Yorum Gönder

 
Top